Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ και κάθε βράδυ παρακαλώ τον Θεούλη να έχει καλά τους έντιμους μας πολιτικούς και τους καλούς τροΪκανους επειδή τώρα πια:


- Είμαι σίγουρος 100% οτι οι γκόμενες δε με θέλουν για τα λεφτά μου.


- Μ' αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον, γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό. Άσε που όλο και κάτι θα στέλνουν τις γιορτές.


- Μ’ αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον.

- Μ’ αρέσει που οι σερβιτόροι άρχισαν να λένε πάλι ευχαριστώ όσα λίγα και να είναι τα τιπς και αν τους δώσουν.

- Μ’ αρέσει που δεν τρώω πια πόρτες στα clubάκια , τώρα με παρακαλάνε να μπω αλλά εγώ το παίζω βαρύ πεπόνι!

- Μ' αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.

- Μ' αρέσει που μπορώ να έχω κατάθλιψη ελεύθερα. Παλιά μου τα είχαν πρήξει όλοι 'Τι σου λείπει ρε μ#λ$κα?Τη δουλειά σου την έχεις,το αμαξάκι σου, τι άλλο θες?'

- Μ' αρέσει που στο σούπερ μάρκετ σπάνια περιμένεις πια τον μπροστά να χτυπήσει 2 καρότσια ψώνια, και αν πέσεις σε τέτοιον, του λες να σε καλέσει και σένα στο πάρτυ.

-Μ' αρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμίευαν τόσα χρόνια ,να χάνουν τα λεφτά τους, γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από 'σπάταλος' έγινα 'προνοητικός' γιατί τουλάχιστον πρόλαβα και τα χάρηκα.

-Μ' αρέσει που γίνονται πιο πολλοί πολιτικοί γάμοι, γιατί σε αυτούς τουλάχιστον δε χρεώνουν για τους πολυέλαιους.
- Μ' αρέσει που την έχουν δει ξαφνικά όλοι οικολόγοι, και καλά ότι κάνουν οικονομία γιατί προστατεύουν το περιβάλλον.

- Μ' αρέσει που λένε ότι θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, γιατί επιτέλους θα ξοδέψω τις δραχμές που είχα φυλάξει για ενθύμιο και μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν είχα μία και υπολόγιζα ότι αντιστοιχούν σε 60-70 ευρώ αλλά δεν τις άλλαζε πια η τράπεζα.


- Μ' αρέσει που αν πω ότι δουλεύω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν 'Ρε τον τεμπέλη'..

- Μ' αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας, όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και 2ο παγκόσμιο. Αλλιώς θα με πέρναγαν για πολύ φλώρο..

ΠΗΓΗ : ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.  ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ!!!!!!

(Ο Έλληνας μπορεί να έχει  χίλια κακά, αλλά έχει χιούμορ και αυτοσαρκασμό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου